Daadkrachtig en vrij leven vanuit je hart!
                                        


Het eerste gesprek is altijd gratis

Dit duurt 45 minuten (face to face) of 20 minuten (telefonisch) en is vrijblijvend. In dit gesprek leren we elkaar kennen, bespreken we de hulpvraag, aantal sessies en hoe deze sessies plaatsvinden (per mail, telefoon of face to face).

 

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Voor grote hulpvragen bestaat een coachingstraject doorgaans uit 2 tot 10 sessies. Kleinere hulpvragen kunnen soms in het eerste gesprek worden beantwoord. Soms zijn problemen zo ernstig dat tientallen sessies nodig zijn. Hoe lang de begeleiding duurt, is afhankelijk van verschillende factoren en wordt individueel bepaald. De inschatting vooraf is altijd een indicatie.

Hou altijd de waarde in gedachten van wat een coaching traject je op gaat leveren. Daadkracht, vrijheid en leven vanuit je hart zijn niet in geld uit te drukken. Echter, je bent nooit verplicht tot sessies en kunt altijd stoppen. Wel is het verstandig om een afrondingsgesprek te hebben.

Wist je dat het mogelijk is om coaching vergoed te krijgen van je werkgever of de zorgverzekeraar? Vraag hen naar de mogelijkheden. 


Tarieven persoonlijke coaching & behandelingen.  

  • Coachingsgesprek (per uur )                     € 100,-
  • Wandelend gesprek (per uur )                   € 100,-
  • Telefonisch consult (20 minuten)              € 35,-
  • Skypecall per uur                                         € 100,-
  • Coach-traject 8 sessie max 2 uur               € 888,-
  • Coach-traject 10 sessie max 2 uur.            € 1088,


Een coachingsgesprek kan plaatsvinden bij My Choice My Life of bij jou thuis. Voor huisconsulten geldt dat je maximaal 10 km van het
vestigingsadres van My Choice My Life woont.

 

E-coaching

De eerste paar e-mailcontacten (max.2) zijn gratis. Deze zijn bestemd voor het bepalen van de coachingsvraag en het maken van een voorstel. E-mailcoaching kost € 55,- (max. 6 mailcontacten)

Zo werkt de betaling

Persoonlijke gesprekken worden bij voorkeur contant afgerekend. In overleg kan de betaling worden overgemaakt. Betaling per pin of creditcard is helaas niet mogelijk. Je ontvangt een factuur die eventueel gedeclareerd kan worden bij een werkgever of mogelijk je zorgverzekeraar. 

Voor een eerste telefonisch consult geldt dat de betaling gedaan moet zijn voordat het consult plaatsvindt. Vervolgconsulten mogen achteraf betaald worden via factuur.

  

Lees mijn Algemene Voorwaarden voor belangrijke informatie over annuleren of verzetten van een afspraak en andere zaken. 

Neem vrijblijvend contact op om te bespreken wat ik voor je kan betekenen.


E-mailen
Bellen