Daadkrachtig en vrij leven vanuit je hart!
                                        

Hoe werkt het?

Jezelf (her)vinden en in je kracht staan
Niemand kent je beter dan jijzelf. Toch kun je het gevoel hebben dat je jezelf een beetje bent kwijtgeraakt. Kom (weer) in contact met jezelf en je eigen unieke innerlijke kracht. Leer hoe je een daadkrachtig leven kunt leiden.


Voor wie ben ik life coach?

My Choice My Life richt zich voornamelijk op allochtone jongeren en volwassenen, dat is mijn expertise en waarin ik mij onderscheid van andere life coaches. Uit de praktijk is gebleken dat allochtonen behoefte hebben aan -vertrouwelijke- gesprekken met mensen uit eigen -etnisch/religieuze- kring. Het is mogelijk deze gesprekken te voeren in je eigen taal; naast Nederlands kan dit ook in het Turks of Arabisch. 

Durf jij net als ik een innerlijke reis door te maken van persoonlijke groei, waardoor je leert jezelf te zijn? Wil jij een daadkrachtig leven leiden vanuit jouw diepste wensen en kwaliteiten en niet zoals een ander dat voor je invult? Vanuit mijn expertise help ik veel mensen bij deze zoektocht.


Wil je eerst weten hoe anderen mijn coaching hebben ervaren? Bekijk hier de ervaringen van klanten


Herken je jezelf in een van de hulpvragen op de eerste pagina van deze website? 

Neem vrijblijvend contact met mij op om te bespreken hoe ik je kan helpen. 

E-mailen
Bellen