Daadkrachtig en vrij leven vanuit je hart!
                                        

Leer Dilana kennen

Mijn naam is Dilana. Ik ben in Turkije geboren en woon sinds mijn tweede levensjaar in Nederland. In mijn leven heb ik veel ingrijpende situaties meegemaakt, van huiselijk geweld tot dierbaren die zijn gepest met traumatische gevolgen. Hierdoor heb ik keuzes moeten maken waardoor mijn leven drastisch is veranderd, in positieve zin. Wat ik heb geleerd, neem ik mee in mijn leven en mijn coaching.

 Mijn levenservaring

Het leven tussen twee culturen en de strijd die ik in mijn leven geleverd heb, heeft mij de trotse en daadkrachtige persoon gemaakt die ik nu ben. Ik heb een innerlijke groei doorgemaakt. Laat het verleden niet los, maar geef het een plek. Het heeft je gevormd tot de persoon die je nu bent. Het helpt je om uit je comfort zone te komen door bewust jouw vastgeroeste denkpatronen en gewoontes te doorbreken. Het geeft je kracht om de juiste keuzes te maken in het hier en nu. Ik begeleid je hier graag bij.  

 “Zonder tegenslag geen overwinning en zonder verleden geen toekomst.”

Mijn ambitie om jou te helpen

Ik wil het beste uit ieder mens halen en geloof dat iedere persoon een innerlijke schoonheid bezit. Ik luister met interesse, analyseer en respecteer, ongeacht wie en hoe je bent. Ik kan enorm genieten als ik je kan laten inzien hoe bijzonder je bent en waar je kwaliteiten liggen, als ook je valkuilen en belemmeringen.

Laat je inspireren door mijn passie en ontdek de innerlijke kracht in jezelf. Voel je, net als ik, een adelaar, vrij in het doen en laten. De adelaar is voor mij een belangrijk symbool, zowel voor wie ik ben als mijn werkwijze en is subtiel verwerkt in het logo. Zij staat voor inzicht, overzicht, daadkracht en vrijheid. Dat betekent dat ik direct ben, maar altijd vanuit liefde en de motivatie jou te helpen doelen te bereiken die jij voor ogen hebt. Ik begeleid je naar een daadkrachtig leven, in vrijheid, vanuit je hart! Vertrouw erop dat ook jij dit kunt realiseren, dat doen we samen.

"Respect begint bij jezelf. Je kan pas respect opbrengen voor een ander, als je zelfrespect hebt".

 Werkervaring en aanloop tot Life Coach

Na een carrière bij de politie van ruim 19 jaar, heb ik besloten eervol ontslag te nemen. Ik heb mezelf twee vragen gesteld. Wat wil ik en hoe wil ik het gaan doen? Dit heeft mijn leven drastisch veranderd. Ik heb sterke innerlijke groei doorgemaakt om bij mijn kern/ziel te komen. Vanuit mijn kwaliteiten en passie om mensen te helpen, heb ik met veel enthousiasme een Life Coach opleiding gevolgd en succesvol afgerond met een diploma. Hierdoor – en door mijn ervaring – ben je verzekerd van professionele begeleiding. 

Neem vrijblijvend contact met mij op om te bespreken hoe ik je kan helpen.  

E-mailen
Bellen