Daadkrachtig en vrij leven vanuit je hart!
                                        

Wat zeggen klanten over Dilana

22 berichten op 5 pagina's
Sandra CA van der Waal
03-02-18 21:56:11
Lieve Dilana,

Wat heerlijk om me weer eens zo ontspannen te voelen. Gewoon de rust in mijn ademhaling en een blij gevoel te hebben. Geen zwaar gevoel meer in mijn hoofd maar meer van een afstandje de dingen kunnen overzien. Volgens andere mensen een blijere blik in mijn ogen. (Altijd leuk om te horen natuurlijk)
Lieve Dilana dank je wel voor jouw hulp met het mooie My Life My Choise. De gesprekken met jou en de Bars therapie zijn echt heel fijn.

Liefs, Sandra X
Rob Klijn
30-11-17 13:00:56
Lieve Dilana,

Ik heb nu 1 keer een behandeling bij je gehad en wat een verademing was dat voor mij.Voor de behandeling liep mijn hoofd vol en was ik erg onrustig.
Na de behandeling voelde ik me als herboren en voelde ik me zelfverzekerder.
Wat mij betreft een aanrader voor iedereen.

Dank je wel

Rob
Tiny van Bakel-Snoek
22-11-17 12:11:17
Na veel akelige toestanden wat betreft de ziekte van mijn man MSA-c kwam Dilana van My Choice My Life op ons pad. Zij behandelt mijn man nu sinds juli en we zien alleen maar vooruitgang. Hij staat weer positief in het leven en kijkt elke keer weer uit naar zijn behandeling. Het gaat lichamelijk ook veel beter met hem. In het ziekenhuis was hij uitbehandeld. Ik geloofde niet in woideren, maar nu wel. Dilana geweldig wat je doet. Ook voor mezelf geeft het een enorme rust en wat een fantastisch mens ben jij. Dank je wel.
rob senior van opdorp
06-08-16 13:59:37
Lieve Dilana. ..
Ik ben nu al diverse keren bij je geweest en met geweldig resultaat in het begin had ik nog iets van, wie kan mij nog helpen.
Uren hebben we gepraat,nooit is er iemand geweest die Door die muur heen kon komen..
Hoe goed en professioneel(nu achteraf gezien) jij mijn muren doorbrak en mij een positieve andere kant heb laten zien.. en dat je ook uit de negatieve dingen ook positieve dingen ken halen is met de tijd steeds duidelijker geworden. Je heb mij heel erg goed geholpen waarvoor mijn dank, ik ben blij dat je nu ook familie leden de goede weg op helpt. Je bent mijn Toppertje een echte aanrader ;-)
Carina *
31-07-16 12:50:04
Soms kun je met woorden niet uitdrukken wat iemand voor jou betekent heeft. Het is een dieper liggend gevoel wat niet valt te beschrijven. Toch doe ik een poging. Door mijn verleden leefde ik op de automatische piloot en deed ik alles om een ander te plezieren. Ik wist niet wat mijn eigen ik echt wilde. Mijn ziel was gevuld met gevoelens van boosheid, wantrouwen, frustratie en verdriet. Dilana heeft mij geholpen mijn weg naar mijn eigen ik te vinden. Met haar geduld, daadkracht, enthousiasme en de regelmatige zogenaamde “schop onder mijn kont” heeft zij mij de richting gegeven die ik nodig had. Voelen in plaats van denken. Praten in plaats van veronderstellen. Lieve Dilana, heel veel succes met jouw onderneming. Ik hoop dat veel mensen het pad naar jouw onderneming weten te vinden. Dat ze door jouw hulp de weg vinden naar een gelukkiger toekomst. Je bent een topper.
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Bellen