Daadkrachtig en vrij leven vanuit je hart!
                                        

Wat zeggen klanten over Dilana

22 berichten op 5 pagina's
Tugba O
27-05-22 11:57:42
Mijn vader lijdt aan een ernstige diagnose en heeft tot de dag van vandaag nog steeds last van psychische klachten. Ik als dochter kon mijn vader niet meer helpen en raakte daardoor overspannen, omdat ik een dochter voor mijn vader wilde zijn ipv zijn therapeut. Ik wist even niet wat ik moest doen. Gelukkig leerde ik Dilana kennen zij heeft mij zo ontzettend veel geholpen met het reiken van tools zodat ik mezelf kon helpen maar ook mijn vader. Ik krijg meer energie door Dilana door haar fijne benadering en aanwezigheid. Ze weet mij en de rest van de familie te raken op een manier die ik niet met pen kan beschrijven. Haar energie en prettige aanwezigheid geven mij kracht en durf om meer vanuit mijn hart te handelen. Ik zie mijn vader nu meer lachen en is altijd blij als Dilana er is. De klachten zijn aanzienlijk minder. ik wil met heel mijn hart Dilana bedanken voor alles, je bent een topper en een prachtig mooi mens zowel van binnen als buiten!

-Tugba
Emircan Öcal
27-05-22 11:23:11
Een zeer prettige en lieve persoon waarmee je een goed gesprek kan voeren. Ze doet super goed haar werk. Ze verwelkomd haar cliënten met open handen! Een aanrader

- Emircan
.
18-07-21 19:53:34
Ken Ken Vos
25-06-20 13:40:33
Zeer goed geholpen , voel me veel beter. Echt bedankt !
Jorinde Lagendijk
05-09-18 19:03:43
Ik heb een hele goede ervaring met Dilana. Na behandeling ik voel mij altijd heel vrij. Ik voel me open om alles tegen haar te zeggen! Het is zeker heel fijn om zoiets bij iemand te kunnen en mogen doen!
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Bellen