Daadkrachtig en vrij leven vanuit je hart!
                                        

Taboe rond homoseksualiteit

Belangenorganisaties erkennen het taboe rond homoseksualiteit en dat het lastig te doorbreken is. Ze moedigen autochtone homo’s, lesbiennes en biseksuelen aan om zich te outen, omdat ze denken dat ze daar gelukkiger van worden. Maar geldt dat ook voor de grote ellende die allochtone homo’s, lesbiennes en biseksuelen zich daarmee op de hals halen?  

 

Gevolgen van homoseksualiteit bij allochtonen

Vanuit mijn werkervaring bij de politie, ondervond ik dat het heel lastig is om als allochtoon met homoseksuele gevoelens in de openbaarheid te treden. Binnen de allochtone gemeenschap zijn klassieke rolpatronen en respect voor de ouders belangrijk. Laat staan dat je met jouw gevoelens bij jouw familie terecht kan. Ook een zekere machocultuur maakt de acceptatie van homo’s, lesbiennes en biseksuelen moeilijk. Je komt in een isolement terecht. Je dreigt jezelf te verliezen en het verdriet wordt steeds intenser en ondraaglijk.


Hulp bij uiten van homoseksualiteit

Als Life Coach en vertrouwenspersoon kan ik je begeleiden. Samen zoeken we oplossingen, mogelijkheden en creëren we inzichten, zodat je zelf beter beslissingen kunt nemen voor het leven dat jij voor ogen hebt. 

Neem vrijblijvend contact met mij op om te bespreken hoe ik je kan helpen. 

E-mailen
Bellen